Flyt ind i det bedste hjørne af Vejle

Hjørnekarreen bliver ikke kaldt Vejles bedste hjørne for ingenting. De nybyggede, lyse ejendomme står i en stram, nordisk og moderne arkitektur, og markerer indgangen til et nyt Flegmade i Vejle Centrum.

Et rekreativt og roligt boligområde for folk i alle aldre, som ønsker en bynær beliggenhed midt i byens pulserende shoppegader og spændende kulturtilbud, og dog samtidig vil kunne nyde roen på egen altan, på tagterrassen eller i de grønne gårdmiljøer.

Boliger til hele livet

Hjørnekarreens lejeboliger er bygget til alle stadier af livet. Arkitekterne har indtænkt smarte planløsninger, der tilgodeser forskellige behov til en bolig, samtidig med at nærområdet har så utroligt meget at byde på.

De unge studerende vil sætte pris på lejeboligernes gode placering nær Vejles største uddannelsesinstitutioner, børnefamilierne eller enlige med børn får en skøn oase midt i byens puls, hvor børnene nemt kan finde andre legekammerater, og familiens indkøb kan klares i ejendommens egen dagligvarebutik, mens seniorerne kan bytte krævende hus- og havearbejde ud med livsnydelse i mere frie rammer.

Hjørnekarreens lejeboliger findes i mange størrelser fra 1-værelses og helt op til 4-værelses lejligheder – næsten alle med udgang til egen altan eller terrasse.

Det er boligtyper for enhver smag, men fællesnævneren er en høj kvalitet, både byggeteknisk og i materialevalget, og en sublim beliggenhed i Vejles indre bykerne.

Nyt køkken fra Designa

Dit nye køkken er fra Designa og holdt i et stilrent, nordisk design med en glat, hvid overflade og masser af skabsplads og indbyggede spots, der giver et godt arbejdslys til din madlavning.

Køkkenet indeholder ovn, induktionskogeplader, emhætte, opvaskemaskine, integreret køleskab og fryser, alt fra mærket Blomberg. Det blanke armatur er fra Grohe.

Fra køkkenet får du direkte adgang til det åbne køkken-alrum med god plads til at invitere gæster omkring spisebordet.

Magisk lysindfald og sol på altanen

Lysindfaldet virker magisk i Hjørnekarreen. Alle rum i lejligheden har fået indsat særligt store vinduespartier, som sikrer at dagslyset strømmer ind. Du kan også åbne dørene til lejlighedens egen altan og nyde morgenkaffen eller en fyraftensdrink i solen.

Lejligheden har lamelparketgulve i egetræ, og de naturlige, vekslende trænuancer står smukt op imod de lyse flader på alle vægge og lofter.

Tagterrasse

Alle beboere i Hjørnekarreen får adgang til en solrig, fælles tagterrasse, hvorfra man kan nyde udsigten til de grønne udearealer.

Invitér gæster med op til en iskaffe eller en drink i solen.

Orangeri

Hjørnekarreens fælles orangeri kan bruges som et blomstrende samlingssted for alle beboerne. Orangeriet er stort med god plads til kaffemøder eller som et sted at lune sig i ydermånederne af sæsonen, inden solen rigtig får fat.

Parkering

Der er gode parkeringsmuligheder ved Hjørnekarreen. Parkér bilen på den fælles parkeringsplads lige ved ejendommen.

DGNB Guld certificering

Hjørnekarreen er opført med ønske om at opnå byggericertificeringen DGNB Guld, når ejendommene står færdige.

DGNB-certificeringen er en omfattende certificering af byggeriets samlede bæredygtighed, vurderet på baggrund af seks forskellige parametre: miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, proces- og endelig områdekvalitet.

Som beboer i Hjørnekarreen er DGNB-certificeringen af lejeboligerne et vigtigt pejlemærke mod at kunne føle sig sikker på, at der har været et stort fokus på den overordnede arkitektur, ejendommenes fællesfaciliteter samt et sundt indeklima under opførelsen.